Rođendan u Žar ptici

U GK Žar ptici organiziramo proslave rođendana uz nezaboravan doživljaj – gledanje jedne od predstava s našeg repertoara koja se nalazi na rasporedu te party u moderno uređenom prostoru ŠRD Kozjak (u dvorištu kazališta) uz vodstvo animatorice ili animatora.

Odaberite gledanje predstave uz kreativni ili sportski paket za vaše dijete i osigurajte im nezaboravno iskustvo u kazalištu i druženju s prijateljima.

PREDSTAVA + KREATIVNI PAKET

Paket uključuje gledanje jedne od predstava s repertoara kazališta te 1,5 h kreativne radionice. Ovisno o broju djece 1 do 2 animatora + 1 roditelj u pratnji na predstavi i proslavi.

Kreativna radionica uključuje korištenje svih igara i rekvizita (društvene igre, kreativne igre s animatorima…); dekoraciju prostora; neograničenu konzumaciju sokova i grickalica uz pripadajući pribor; LEDO torta; pozivnice koje se mogu preuzeti na mrežnim stranicama kazališta i poklon slavljeniku besplatna ulaznica za predstavu i plakat predstave.

  • do 15 djece (max 25 uz nadoplatu)*

* nadoplata po djetetu 7 €

** svjećice / broj / prskalice za tortu – donosite sami

Cijena proslave rođendana: broj ulaznica po cijeni popusta za grupni dolazak (način plaćanja: na dan predstave za broj prisutne djece na blagajni kazališta) + 160 € (način plaćanja: gotovinsko plaćanje u ŠRD Kozjak/caffe bar Planirka)

 

PREDSTAVA + SPORTSKI PAKET

Paket uključuje gledanje jedne od predstava s repertoara kazališta te 2 h sportske dvorane. Ovisno o broju djece 1 do 2 animatora + 1 roditelj u pratnji na predstavi i proslavi.

U cijenu su uključene pizze i neograničena konzumacija sokova, LEDO torta uz sav pribor. U sportskoj dvorani potrebno se izuti a koristiti se mogu svi sportski rekviziti u dvorani (lopta, strunjače, hula hop i sl…), u dvorani se nalazi i napuhanac. Prostor je prigodno dekoriran, pozivnice možete preuzeti na mrežnim stranicama kazališta a slavljenik dobiva besplatnu ulaznicu za predstavu i plakat predstave.

  • do 15 djece (max 25 uz nadoplatu)*

* nadoplata po djetetu 7 €

** svjećice – donosite sami

Cijena proslave rođendana: broj ulaznica po cijeni popusta za grupni dolazak (način plaćanja: na dan predstave za broj prisutne djece na blagajni kazališta) + 240 € (način plaćanja: gotovinsko plaćanje u ŠRD Kozjak / caffe bar Planirka)

Rođendanske proslave vezane su isključivo uz nedjeljnu matineju.

 

Za sve informacije javite se na broj 01/ 2347 855 ili na e-mail
marketing@zar-ptica.hr

 

Cijena ulaznice:

  • cijene ulaznica svih predstava* u slobodnoj prodaji  – 5,5 €
  • grupni dolazak preko 10 posjetitelja (uz prethodnu najavu)  – 5 €

* osim predstava ANTUNTUN i PUSTOLOVINE BARUNA MÜNCHAUSENA (slobodna prodaja 5 €; organizirani dolasci 4 €)

 

ON-LINE POZIVNICE

Ovdje možete preuzeti pozivnice. Isprintajte ih i ispunite!

Pozivnica A5 format 2 Pozivnice na A4 formatu

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter