“SRCE KOJE SPAJA” U PETRINJI

Objavljeno: 26.01.2022, u Novosti

S predstavom Pustolovine baruna Münchausena i donacijom zagrebačke tvrtke Lagermax, Gradsko kazalište Žar ptica sutra će posjetiti djecu OŠ Dragutina Tadijanovića u Petrinji

Gradsko kazalište Žar ptica sutra nastavlja svoju humanitarnu akciju Srce koje spaja, započetu prije godinu dana, kojom smo djeci Banovine prenosili poruke podrške i prijateljstva djece iz Zagreba. Naši glumci su tako s predstavama Ako kažeš, gotov si!, Ti i ja mali medo i Princeza na zrnu graška, posjećivali djecu u Glini, Jabukovcu i Hrvatskoj Kostajnici.

Kako za život djece u potresom porušenom području i s odmakom od godinu dana ne možemo reći da imaju uvjete za sretnija i ispunjenija djetinjstva – i dalje im želimo pokazati da smo uz njih.  Sa srcem punim ljubavi sutra odlazimo u OŠ Dragutina Tadijanovića u Petrinji. Ovaj put izvest ćemo predstavu Pustolovine baruna Münchausena, koju igra Marko Hergešić u režiji Aleksandra Švabića.

U našu akciju Srce koje spaja, donacijom didaktičkog materijala za učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju, ovaj put uključili su se naši stalni klijenti tvrtka Lagermax Aed Croatia.

Veselimo se susretu s djecom Petrinje.

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter