NATJEČAJ ZA DJEČJI PORTRET FRIDE ZA PLAKAT PREDSTAVE

Objavljeno: 14.09.2021, u Novosti

“Idemo! Zatvori oči. Duboko udahni. I zamisli jednu djevojčicu!” kaže mala Frida Kahlo – koja je već tad divno slikala – svom prijatelju Pablu, u našoj novoj predstavi Mala Frida.

Ti, ako imaš između 6 i 11 godina uzmi kist, zatvori oči, i zamisli malu Fridu, tvojih godina u njenom rodnom Meksiku. Pusti mašti na volju, otkrij malu slikaricu/slikara u sebi i napravi njen portret, te ga pošalji na NATJEČAJ ZA DJEČJI PORTRET FRIDE ZA PLAKAT PREDSTAVE

najbolji rad bit će dio plakata naše predstave koja izlazi 27. listopada i nagrađen s 2 ulaznice za svečanu pretpremijeru

2. i 3. mjesto nagrađuje naš partner Školska knjiga s knjigom Frida iz serijala Mali ljudi veliki snovi

• uz prva tri, još dio odabranih radova ide na izložbu, koja će uz premijeru biti postavljena u foajeu kazališta, te objavljena na mrežnim stranicama Žar ptice.

 

O vašim radovima će odlučiti: Igor Vasiljev scenograf i slikar, Mare Milin fotografkinja, Drago Utješanović ravnatelj GK Žar ptica te Anica Tomić i Jelena Kovačić autorice predstave.

Radove je preporučeno slikati temperama, a dimenzije rada neka ne prelaze veličinu papira iz likovne mape.

Najkasnije do 5.10. radovi poštom trebaju stići na adresu GK Žar ptica, Bijenička 97, 10000 Zagreb. Ostavite svoje ime i prezime, adresu i kontakt telefon kako bi vam se mogli javiti.

Rezultati će biti objavljeni 8.10.

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter