NASTAVLJA SE AKCIJA “SRCE KOJE SPAJA”

Objavljeno: 31.03.2021, u Novosti

Gradsko kazalište Žar ptica nastavlja s humanitarnom akcijom “Srce koje spaja” gostujući s predstavama na potresom stradalom području.

Znajući da je uz prijatelja, iako on bio i nepoznat, život puno ljepši i vedriji, djeci Banije želimo prenijeti poruke ohrabrenja i podrške. Ovoga puta vraćamo se u OŠ Jabukovac, Petrinja s predstavom Ako kažeš, gotov si! 1. travnja u 10:30 h.

Predstava “Ako kažeš, gotov si!” mladim gledateljima približava poteškoće, muke i nesigurnosti tinejdžera koje se stvaraju na njima dobro poznatom terenu škole. Pritom se učionice na sceni pretvaraju u pravu školsku arenu (i stvarnu, i virtualnu), a glavna oružja kojima se koriste učenici sežu od uvreda, ucjena, prijetnji, batina do tek jednog fatalnog klika koji je dovoljan da se uzdrma čitav svemir protagonista predstave. Predstava uključuje četiri ispovijesti žrtava bullyinga postavljene u okvir pomaknutog realityja pod vodstvom Majstora ceremonije, utjelovljenja ultimativnog bullyja. Protagonisti su prepoznatljiva lica iz školskih klupa…

Predstava je i dio našeg projekta #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja.

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter