Djeca Zagreba za djecu Gline i Jabukovca, pridružite se!

Objavljeno: 09.02.2021, u Novosti

Djeca Zagreba svoje poruke podrške za djecu Gline mogu donijeti na predstavu Ti i ja mali medo koja u nedjelju igra u Žar ptici, a u ponedjeljak putuje na Banovinu, pošaljite mailom ili donesite direktno u kazalište

Gradsko kazalište Žar ptica u ponedjeljak 15. veljače posjetit će djecu i nekoliko obitelji nastradalih u potresu u Glini i Jabukovcu i odigrati predstavu Ti i ja mali medo za 120 učenika prvih i drugih razreda tamošnjih osnovnih škola.

Znajući da je uz prijatelja, iako on bio i nepoznat, život puno ljepši i vedriji, djeci Banovine želimo prenijeti poruke ohrabrenja i podrške od djece Zagreba kroz akciju Srce koje spaja.

Pozivamo i vas da nam se pridružite svojom porukom prijateljstva. To može biti crtež ili pismo, neki slatkiš ili neka vaša sitnicu koja doslovno stane u malu vrećicu. Napišite svakako od koga je… i ne zaboravite nacrtati… srce… koje ćete poslati svojoj nepoznatoj prijateljici ili prijatelju.

Svoja pisma ili paketiće, možete donijeti u Žar pticu do petka 12.2. između 9:00 i 14:00 ili u nedjelju 14.2. ako dolazite na jednu od izvedbi Ti i ja mali medo u 11:00 i 12:30.

Veliki i Mali medo, Vesna Ravenšćak i Berislav Tomičić preuzet će ih poslije predstave i odmah sutradan ponijeti u Glinu i okolicu kako bi ih predali vašim vršnjacima. Budite i vi djelić Srca koje spaja, zajedničke akcije djece Zagreba i našeg kazališta, koja će se nastaviti i sljedećih mjeseci kada nam je planu posjetiti djecu Petrinje, Siska, Kostajnice i okolice.

Ilustraciju za našu akciju preuzeli smo s Facebook grupe Crteži/poruke podrške, a na kojoj ćemo objaviti i sve vaše crteže pristigle direktno u kazalište ili na mail marketing@zar-ptica.hr

Zahvaljujemo što ćete nam se pridružiti.

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter