COVID-19 informacije

Objavljeno: 13.01.2022, u Novosti

Dragi posjetitelji Gradskog kazališta Žar ptica!

Nastavno na epidemiološku situaciju vezanu uz širenje SARS-CoV-2 virusa i bolesti COVID-19, obavještavamo Vas da smo pojačali higijenske i sigurnosne standarde u kazalištu.

Sukladno svim preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a s ciljem zaštite posjetitelja i djelatnika kazališta, molimo sve da se pridržavaju sljedećih uputa:

  • Od 1. veljače 2022. ulazak u GK Žar ptica moguć je samo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, negativnog testa na SARS-CoV-2 (može biti i brzi antigenski ne stariji od 48 sati) ili liječničke potvrde o preboljenju. Djeca do 16 godina ne moraju imati potvrdu.
  • pri ulasku u kazalište postavljeni su punktovi za dezinfekciju ruku. Molimo Vas, da zbog Vaše i naše sigurnosti  dezinficirate ruke,
  • prilikom ulaska u kazalište mjerit će vam se temperatura kao i uzeti osobni podaci (ime i prezime, kontakt, trenutno izmjerena temperatura),
  • obvezno nošenje zaštitnih maski prilikom ulaska u kazalište za djecu i odrasle. U dvorani je obvezno nošenje maski za odrasle i djecu iznad 10 godina (viši razredi osnovne škole). Djeca mlađa od 10 godina (vrtići i niži razredi osnovne škole) kad sjednu na svoje mjesto mogu skinuti masku. Izuzeće od obveze nošenja maske imaju skupine prema preporukama HZJZ-a.

Svi podaci uzeti u kazalištu ili prilikom online kupovine ulaznica, koristit će se samo i isključivo u svrhu epidemiološke situacije.

U kazalištu je osiguran potrebni razmak od 1,5 m između posjetitelja.

Molimo sve posjetitelje koji imaju simptome prehlade, povišenu temperaturu i/ili respiratorne poteškoće da ne dolaze u kazalište.

 

Koje mjere provodimo?

Korak 1. mjerenje temperature

Korak 2. dezinfekcija obuće

Korak 3. dezinfekcija ruku

Korak 4. uzimanje osobnih podataka

Korak 5. ulazak u dvoranu

U kazalištu je osiguran potrebni razmak od 1,5 m između posjetitelja.

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter