BUDITE I VI DJELIĆ “SRCA KOJE SPAJA”

Objavljeno: 18.03.2021, u Novosti

Djeca Zagreba svoje poruke podrške za djecu Hrvatske Kostajnice, Majura i Mečenčana, mogu donijeti na predstavu Princeza na zrnu graška koja u nedjelju u 11:00 i 12:30 h igra u Žar ptici, a u četvrtak 25.3. putuje djeci Banovine.

Gradsko kazalište Žar ptica u četvrtak 25.3. posjetit će djecu Hrvatske Kostajnice, Majura i Mečenčana te u OŠ Davorina Trstenjaka odigrati predstavu Princeza na zrnu graška za stotinjak njihovih učenika od 1 do 4 razreda. Gostovanja u potresom nastradalom području dio je naše humanitarne inicijative Srce koje spaja, u kojoj sudjeluju djeca Zagreba, volonteri humanitarnih udruga na terenu i naše kazalište Žar ptica.

Znajući da je uz prijatelja, iako on bio i nepoznat, život puno ljepši i vedriji, djeci Banije želimo prenijeti poruke ohrabrenja i podrške od djece Zagreba. Pozivamo djecu da nam se pridruže svojim porukama prijateljstva. To može biti crtež ili pismo, neki slatkiš ili neka sitnica koja doslovno stane u malu vrećicu. Na svakoj poruci nacrtajte srce za nepoznatu prijateljicu ili prijatelja.
Naši glumci Dunja Fajdić i Bogdan Ilić preuzet će sva pisma i paketiće i ponijeti ih u Kostajnicu, kako bi ih nakon predstava predali njihovim vršnjacima.

Hvala što ćete i vi biti djelić Srca koje spaja, kojim ćemo i sljedećih mjeseci nastaviti posjećivati djecu Petrinje, Siska i okolice.

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter