Festivalske predstave 2018

Gradsko kazalište Žar ptica, Zagreb, Hrvatska

DURICA – MALE LJUBAVI

4. travnja u 11:00h GK Žar ptica, Bijenička 97

Za dob: 5+

Trajanje: 55 min

AUTORSKI TIM

Autor Ivica Bednjanec

Redateljica Renata Carola Gatica

Dramatizacija i songovi Dunja Fajdić

Scenograf i kostimograf Patricio Alejandro Aguero

Skladatelj Nikša Marinović

Koreograf Damian Cortes

Oblikovatelj svjetla Goran Jurković

Igraju Dunja Fajdić, Petar Atanasoski, Karolina Horvat/Paola Slavica, Dean Krivačić/Zoran Pribičević, Ana Marija Vrdoljak/Vesna Ravenšćak Lozić, Gorana Marin/Paola Slavica

Glas pripovjedača Sreten Mokrović

O PREDSTAVI

Praizvedbom predstave Durica – Male ljubavi hrvatski dječji strip prvi put izlazi na scenu i to u sklopu jedinstvenog multimedijalnog projekta Durica – iz stripa na scenu i na vaš smartphone, kojim se objedinjuju tri značajna medija u odrastanju svakog djeteta: istoimena knjiga, kazališna predstava i videoigra na mobitelu.

Durica je mala prgavica koja godinama nasmijava djecu svojim nestašlucima. Zajedno s Bibi i Lelom kreće u prvi razred, no osim što će naučiti zbrajati, oduzimati, čitati i pisati, Durica će usput naučiti i da je u maminim prevelikim cipelama nezgodno igrati ledene babe ili doći do ploče. Shvatit će kako nema čarobnih naočala za rješavanje zadataka iz matematike, kako ne može uvijek sve biti po njenom i kako durenjem može izgubiti prijatelje. Sve u svemu, kroz ovu veselu predstavu vidjet ćemo kako se događaju velike stvari u životu male Durice.

NAJ, NAJ, NAJ FESTIVAL 2021

Kontakt i kako do nas

Newsletter