Arhiva

Aleksandar Ivanov

"ČUDESNI SVIJET BROJEVA"

Režija: Sunny Suninsky

Igraju: Gorana Marin, Ana Marija Vrdoljak, Vesna Ravenšćak Lozić/ Berislav Tomičić i Drago Utješanović

Scenografija i kostimografija: Martina-Karla Franić
Glazba: Neven Frangeš
Stihovi songova: Nevenka Videk

Premijera: 24. listopada 2002. u 19 h

Za dob: 3+

Trajanje: 45 min

O PREDSTAVI

Kako stići do Brojlanda? Naravno s brojkama i malo mašte.
A zašto? Zato što tamo možemo vidjeti da 2 više 2 nisu u svakoj situaciji 4, te da se od brojeva može napraviti avion, automobil , vlak, medo, majmun, patka, a ponekad i policajac. Među sve te brojeve jedino se ne uklapa razigrana Nula koja više voli uživati u svojim igrama i nadmudrivati ostale nego biti bez vrijednosti i svog mjesta u svijetu brojki.

Kako stići do Brojlanda? Naravno s brojkama i malo mašte.

A zašto? Zato što tamo možemo vidjeti da 2 više 2 nisu u svakoj situaciji 4, te da se od brojeva može napraviti avion, automobil , vlak, medo, majmun, patka, a ponekad i policajac. Među sve te brojeve jedino se ne uklapa razigrana Nula koja više voli uživati u svojim igrama i nadmudrivati ostale nego biti bez vrijednosti i svog mjesta u svijetu brojki. Ali skladnom igrom ostalih brojki i uvjeravanjem, Nula će otkriti da je u spoju s njima itekako vrijedna i potrebna.

Brojland nalikuje i na naš svijet, te na svijet u kojem mi nalikujemo na brojke kada nam nedostaju osjećaji, smijeh i igra. U „Čudesnom svijetu brojeva“ na iznad svega zabavan i djeci blizak način, brojke se izvlače iz strogog matematičkog svijeta i stvara se s njima jedan sasvim novi svijet.

Pročitaj više

FOTO GALERIJA

VIDEO TRAILER

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter