Ansambl

Ana-Marija Vrdoljak

Lijepo je imati privilegiju i iz dana u dan u sebi razotkrivati dijete i tom probuđenom dječjom radošću opet darivati mališane u publici. To je prekrasan začarani krug

BIOGRAFIJA:

Rođena sam u Zagrebu gdje sam diplomirala odsjek glume na Akademiji dramske umjetnosti. Gluma me oduvijek privlačila pa sam kao djevojčica išla na dramsku u Zagrebačo kazalište mladih kod glasovite Zvjezdane Ladike.Profesionalno sam počela igrati u vrijeme studija u Satiričkom kazalištu Kerempuh, GDK Gavella i ITD-u. Nakon što sam diplomirala odlazim na dvogodišnje usavršavanje u London u Actors Centre čiji je osnivač Laurence Olivier. Po povratku nastavljam kao slobodni umjetnik raditi u Zagrebu te se  pojavljujem u više filmova i TV serija, te nastupam u Teatru u gostima, HNK Zagreb i Žar ptici gdje sam od 2005.godine u stalnom angažmanu.

Kada dolazim u Žar pticu igrati predstavu ili na probu za neku novu predstavu, nemam osjećaj da dolazim raditi jer sve ono što me ovdje očekuje jako me veseli. Glumačka kreativnost i novi izazovi, dječji smijeh, razdragani roditelji i učiteljice, dragi kolege i suradnici.

U svijetu odraslih prepunom briga, lijepo je imati privilegiju i iz dana u dan u sebi razotkrivati dijete i opet tom probuđenom dječjom radošću darivati mališane u publici. To je prekrasan začarani krug.

Volim naša festivalska putovanja i druženja, volim kada nam dolaze raditi mladi kolege koji osvježe ansambl, volim kad nam dođu stariji kolege od kojih učimo. I posebno nakon predstave volim vidjeti nasmiješenu publiku koja ponovno poželi doći u Žar pticu.

Ana-Marija Vrdoljak

DJEČJE KAZALIŠTE BEZ GRANICA

Raspored predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Newsletter