Žar ptica od ♥️ Zagrebu

Objavljeno: 22.05.2020, u Novosti

Gradsko kazalište Žar ptica poslije duže pauze vraća se svojoj publici predstavom Ti i ja mali medo, koju će u sklopu manifestacije “Žar ptica od srca ️Zagrebu” izvesti 30. 5. u 11 sati u paviljonu parka Zrinjevac.

Ovu manifestaciju posvećujemo Zagrebu i njegovim najmlađim stanovnicima, s kojima želimo proslaviti ponovna kazališna druženja i Dan grada, kojem ove godine više nego ikad treba naša ljubav. Upravo zato, naša dva Medeka, Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak Lozić, zajedno će s djecom pjevati, plesati i poslati poruke nade, ljubavi i optimizma iz samog srca našeg  grada.

Sljedeću subotu, 6. lipnja u isto vrijeme u 11 sati očekuje nas još jedan susret na Zrinjevcu. S nama će tada biti, naš najomiljeniji čudak Antuntun, koga prema poznatoj pjesmi Grigora Viteza Kako živi Antuntun igra Ante Krstulović.

Manifestacija Žar ptica od srca Zagrebu, nastavlja se u nedjelju 14. lipnja u 11 sati u Bijeničkoj 97, kada ćemo ispred našeg kazališta, djeci iz kvarta i svima koji dođu, darovati još jednu izvedbu Antuntuna.

Koliko god nam je nedostajalo kazalište, tako je i kazalištu nedostajala njegova publika. Sada kad smo opet tu, pozivamo vas na ova vesela kazališna druženja sa Žar pticom na otvorenom, jer zgrada kazališta još uvijek nije sanirana od posljedica potresa.

Molimo vas za poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.
U slučaju kiše predstave se otkazuju.

Dobrodošli i #ostaniteodgovorni

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter