U ŽAR PTICI GOSTUJE MALO POZORIŠTE DUŠKO RADOVIĆ

Objavljeno: 26.11.2019, u Novosti

U sklopu projekta međunarodne kulturne razmjene Dječje kazalište bez granica, 20. prosinca u 10 h u Gradskom kazalištu Žar ptica gostuje “Malo pozorište Duško Radović” iz Beograda. Duško Radović je jedno od najpoznatijih i najdugovječnijih dječjih kazališta u Srbiji, nedavno su proslavili 70 godina rada.

Dolaze nam u Zagreb u predbožićno vrijeme sa svojim prigodnim novogodišnjim programom te porukom tolerancije, razumijevanja i uvažavanja različitosti, što je cilj projekta Dječjeg kazalište bez granica.

A o čemu je u predstavi riječ?

Cupkajući u ritmu “muzike za ples”, razigrani i veseli su “učenici” Male škole rokenrola. To je naziv glazbeno – plesnog spektakla Malog pozorišta „Duško Radović” iz Beograda, koji je nastao prema tekstu Ljubivoja Ršumovića i u režiji Jagoša Markovića. Vlada Divljan i Srđan Gojković iz nekad mega popularnih Idola i Električnog orgazma napravili su glazbu za predstavu.

Kako poznate dječje pjesme iz osamdesetih izgledaju u ruhu rokenrola, otplesat će i otpjevati glumci Bojan Lazarov, Sandra Rodić Janković, Ljiljana Peroš, Lana Karaklajić i Arsenije Tubić.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter