RADIONICE ZA RODITELJE I DJECU NA NAJ, NAJ, NAJ FESTIVALU

Objavljeno: 11.02.2020, u Novosti

“Šamar, udarac, uvreda, povreda, share više, like manje – kada prestaje zabava i počinje nasilje? Što TI možeš učiniti? Danas.”

“Nevidljive masnice nevidljivog nasilja u cyber svijetu: nitko me neće razumjeti, nitko mi neće vjerovati, nitko mi ne može pomoći. Provjeri je li zaista tako.”

“Što je Snapchat vatrica i zašto je drama ako se ugasi? Zašto je cringe imati tetku na Instagramu? Što je grooming i kako ga prepoznati? Ako vam ova pitanja zadaju imalo muke, čestitamo, rođeni ste u dvadesetom stoljeću. Ali vaša djeca nisu. Naučimo zajedno ploviti morem mogućnosti i rizika suvremenih tehnologija generacije naših milenijalaca!”

Ovo su neke od tema radionica za djecu i roditelje koje će pod stručnim vodstvom psihologa Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, biti održane u sklopu 20. međunarodnog Naj, naj, naj festivala koji je dio projekta #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja.

Na radionice se možete prijaviti ili putem Inboxa na Facebook stranicama GK Žar ptica, na mail marketing@zar-ptica.hr ili na broj telefona 01/2347 855.

Broj sudionika je ograničen.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter