NOVI NASLOVI U SEZONI 2020./2021.

Objavljeno: 02.07.2020, u Novosti

Što smo vam spremili za jesen, odnosno početak još jedne školske godine i kazališne sezone. Nakon velikih izazova s kojima smo se suočili u ovoj, iskreno se nadamo da u novu krećemo veseli i spremni za nove izazove.

Novu kazališnu sezonu započinjemo premijerom predstave „Malac komalac“ u režiji Lawrencea Kirua, a prema slikovnici Zorana Pongrašića. To je predstava o jednom sasvim neobičnom komarcu, malcu koji ne može pravilno izgovoriti glas „r“. Uz to što nije komarac, nego komalac –on ne voli ni piti krv. Kako će se naš komarac snaći u takvim okolnostima? Kako biti drugačiji, a ostati svoj, saznat ćemo u novoj predstavi čiju su radnju autori posebno za ovu priliku smjestili u Afriku. Predstava je namijenjena učenicima nižih razreda.

Našoj smo najmlađoj publici, predškolcima i prvašićima, namijenili naš sljedeći naslov „Hoću – neću“ Vesne Torjanac, u režiji Dubravka Torjanca. „Hoću – neću“ scenska je igra transformacije vođena logikom dječje igre prema motivima narodne priče „Pošla koka u dućan“. Glumci stvaraju priču preuzimajući različite uloge, tj. igrajući se.

Želimo da nam nova sezona bude prije svega uspješna, ali i „obična“ godina bez neugodnih iznenađenja. Vidimo se u vašoj i našoj Žar ptici.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter