Malena i Klepetan – Ljubav na prvi klepet

Objavljeno: 26.03.2018, u Novosti

Bez obzira kakva će biti sudbina stvarne ljubavne priče naših najpoznatijih roda, Klepetan iz kazalište priče Mirjane Pičuljan Štriga, zasigurno će u travnju sletjeti u Žar pticu. U Bijeničkoj 97 čekat će ga naravno njegova Malena, a sve to u predstavi “Malena i Klepetan – Ljubav na prvi klepet”, redatelja Želimira Mesarića. Igraju: Amanda Prenkaj, Zoran Pribičević, Ante Krstulović, Matino Antunović, Ana Marija Vrdoljak, Berislav Tomičić, Sanja Crljen i Mladen Vujčić.

Ova ljubavna priča, koja je izazvala veliki interes i senzibilitet javnosti povod je za širu edukativnu priču o životu i zaštiti ptica selica koje su na svom migracijskom putu izložene velikoj pogibelji. Ilustracije radi, unatoč formalnoj zabrani lova, na dijelu njihovog migracijskog puta preko Libanona, u dužini od svega 200 kilometara, godišnje biva ubijeno oko 2,6 milijuna ptica selica.
Predstava “Malena i Klepetan” koja govori o ljubavi, odanosti i neophodnom suživotu čovjeka i životinja, nastaje u suradnji s Javnom ustanovom Zeleni prsten Zagrebačke županije.

Premijera je 26. travnja u 19 sati.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter