JUBILARNI 20. NAJ, NAJ, NAJ FESTIVAL

Objavljeno: 28.01.2020, u Novosti

Kazalište, pogotovo ono dječje, mora imati značajno mjesto u društvenoj zajednici i dijeliti odgovornost u odgoju i svim izazovima koje nosi djetinjstvo. GK Žar ptica, stoga, sezonu 2019./20. posvećuje borbi protiv vršnjačkog nasilja, koja se temelji na predstavi Ako kažeš, gotov si!. Tako je i ovogodišnje posebno, jubilarno izdanje međunarodnog Naj, naj, naj festivala (26.2.-1.3.), sastavni dio velikog projekta #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja.

Sav prihod od prodaje ulaznica na festivalskim predstavama po simboličnoj cijeni od 10 kuna, namijenjen je potpori školskih projekata protiv vršnjačkog nasilja u osnovnim školama diljem Hrvatske (Gospić, Kamenica, Zadar, Glina, Metković, Županja…).

Na taj ih način želimo potaknuti da ne budu proklamativno mjesta Nulte stope tolerancije na nasilje, već da svojim odnosom prema nasilju i vlastitim projektima njeguju i žive školu bez nasilja. Predstave će biti popraćene radionicama za djecu i roditelje pod stručnim vodstvom dr. Gordane Buljan Flander i psihologa iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

Raspored predstava pogledajte ovdje

Cijena ulaznice 10 kn; u prodaji na www.ulaznice.hr

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter