DODATNI TERMIN “AKO KAŽEŠ, GOTOV SI!”

Objavljeno: 04.10.2019, u Novosti

Od premijere 27. rujna ne stišavaju se reakcije, dojmovi, pohvale…na našu novu predstavu o vršnjačkom nasilju “Ako kažeš, gotov si”!

Svi su jedinstveni da je ovo predstava koju treba pogledati svaki roditelj, nastavnik i učenik, jer jasno i otvoreno upozorava na “užasavajući svijet u kojem školske učionice postaju arene gdje frcaju uvrede i prijetnje”.

Upravo smo zbog velikog interesa na nedjeljnoj matineji 20. listopada otvorili i dodatni termin u 13 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji na www.ulaznice.hr

Ovom predstavom naše kazalište otvara kampanju o glasnom govorenju protiv nasilja među djecom i neophodnoj stručnoj pomoći djeci koja su u začaranom krugu nasilja.

Čvrsto vjerujemo da zajedničkim angažmanom svih sudionika u odgoju djece možemo doprinijeti da se svako od njih u školi osjeća sretno, te da škola bude temelj nekog boljeg, zdravijeg društva u budućnosti.

Tekst za predstavu Dine Vukelić, režirao je naš poznati redatelj Krešimir Dolenčić. Igraju Petar AtanasoskiAmanda PrenkajNataša KopečLucia Stefania Glavich MandarićMarko Hergešić i Bogdan Ilić.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter