DIVAN BOŽIĆ U ŽAR PTICI

Objavljeno: 03.10.2018, u Novosti

Jedan od najljepših predbožićnih ugođaja tijekom prosinca očekuje vas u Bijeničkoj 97, u našem kazalištu. Bajkovito uređen interijer u kojem za svoje djelatnike ili poslovne partnere možete organizirati prigodni domjenak, samo je uvod u pravu božićnu čaroliju koja vas očekuje na sceni. Ovog prosinca riječ je o mjuziklu DIVAN BOŽIĆ čiji tekst potpisuje Vesna Ravenšćak Lozić a glazbu Bojan Jambrošić, koji igra i glavnu ulogu. Redatelj predstave je Robert Bošković.

Nekoliko dana uoči Božića na Sjevernom polu je radno i užurbano, no Božiću prijeti katastrofa. Vilenjak Boris nije sasvim zadovoljan razvojem događaja na Sjevernom polu i odluči smjestiti vilenjaku Otu. Suočen s mogućim nestankom Božića, Oto poželi da se nikada nije rodio. Kako bi svijet izgledao bez simpatičnog Ota i jesmo li svi na ovom svijetu s razlogom, otkrijte ovoga Božića u mjuziklu Gradskog kazališta Žar ptica Divan Božić.

 

 

 

 

 

 

 

Dok iščekuju predstavu, preko našeg Kaslića božićnih želja djeca mogu Djedu Mrazu napisati pisma s najljepšim željama upućenim znanim i neznanim prijateljima diljem svijeta. Najljepše poruke ljubavi, razumijevanja i dobrote Djed Mraz će svakako pročitati i ispuniti.

 

 

 

 

 

 

 

U prilogu se nalazi i naša ponuda partnerske suradnje koja uključuje prigodnu predstavu i sve navedeno, uz dodatnu mogućnost promocije vaše tvrtke.

PONUDA PARTNERSKE SURADNJE

Za sve detaljnije informacije slobodno nam se javite u Marketing kazališta GK Žar ptica na telefon 01/ 2347-855 ili putem e-maila marketing@zar-ptica.hr.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter