Dan planeta Zemlje obilježava se na Naj,naj,naj festivalu finskom predstavom Podvodna bajka

Objavljeno: 21.04.2017, u Novosti

Sutrašnji, pretposljedni natjecateljski dan 17. međunarodnog Naj, naj, naj festivala bit će posvećen Danu planeta Zemlje, koji se na svim kontinentima obilježava 22. travnja, brojnim događanjima događanjima posvećenim očuvanju i zaštiti okoliša.

Obilježavanju Dana planeta Zemlje ovogodišnji iznimno posjećen 17. po redu Naj, naj, naj festival, pridružuje se finskom predstavom Podvodna bajka kazališta Tuike iz Helsinkija, koja će se u 19 sati održati u Zagrebačkom plesnom centru Ilica 10.

Radnja finske predstave Podvodna priča, u režiji Nine Rinkinen događa ispod površine mora gdje moderni svijet “plastičnih vrećica“ uništava floru i faunu morskog carstva uz animirani film na temu ekologije. Riječ je o glumačko lutkarskoj predstavi bez riječi, u kojoj  gledatelji putuju u dubine oceana gdje će između ostaloga susresti morsku kornjaču, meduzu i ražu, a kojom se osvješćuje problem zagađenja oceana i zaštitu okoliša.

Na Naj,naj naj festivalu sutra u 11 sati u GK Žar ptica, još ćemo moći vidjeti i koprodukcijsku predstavu Pola Pola, Teatra Exit, Teatra Poco Loco i KD Pinklec, kao i gostovanje Dječjeg kazališta B. Mihaljevića iz Osijeka  u 17 sati u GK Trešnja.

17. Naj, naj, naj, koji je dosada posjetilo više od 2,5 tisuće gledatelja, završava u nedjelju u 19 sati svečanom dodjelom Zlatnih Žar ptica najboljim umjetničkim ostvarenjima  u 10 kategorija.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter