COVID-19 informacije

Objavljeno: 01.09.2020, u Novosti

Dragi posjetitelji Gradskog kazališta Žar ptica!

Nastavno na epidemiološku situaciju vezanu uz širenje SARS-CoV-2 virusa i bolesti COVID-19, obavještavamo Vas da smo pojačali higijenske i sigurnosne standarde u kazalištu.

Sukladno svim preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a s ciljem zaštite posjetitelja i djelatnika kazališta, molimo sve da se pridržavaju sljedećih uputa:

  • pri ulasku u kazalište postavljeni su punktovi za dezinfekciju ruku. Molimo Vas, zbog Vaše i naše sigurnosti, dezinficirajte ruke,
  • prilikom ulaska u kazalište mjerit će vam se temperatura kao i uzeti osobni podaci (ime i prezime, kontakt, trenutno izmjerena temperatura),
  • obvezno nošenje zaštitnih maski prilikom ulaska u kazalište, kao i za vrijeme trajanja predstave. Maske su obvezne za djecu stariju od 3 godine, kao i za njihovu pratnju. Izuzeće od obveze nošenja maske imaju skupine prema preporukama HZJZ-a.

Svi podaci uzeti u kazalištu ili prilikom online kupovine ulaznica, koristit će se samo i isključivo u svrhu epidemiološke situacije.

U kazalištu je osiguran potrebni razmak od 1,5 m između posjetitelja.

Molimo sve posjetitelje koji imaju simptome prehlade, povišenu temperaturu i/ili respiratorne poteškoće da ne dolaze u kazalište.

 

Koje mjere provodimo?

Korak 1. mjerenje temperature

Korak 2. dezinfekcija obuće

Korak 3. dezinfekcija ruku

Korak 4. uzimanje osobnih podataka

Korak 5. ulazak u dvoranu

U kazalištu je osiguran potrebni razmak od 1,5 m između posjetitelja.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Newsletter