ČASTIMO VAS ZA JUBILARNU 200. IZVEDBU DRUŽBE PERE KVRŽICE S CIJENOM ULAZNICE OD 20 KN

Objavljeno: 04.05.2018, u Novosti

Povodom svečane 200. izvedbe ove hit predstave častimo Vas s posebnom cijenom ulaznice od 20,00 kn. Termin izvedbe je 16. svibnja (srijeda) u 10 h.

Egzotičan svijet romana “Družba Pere Kvržice” aktualan je i danas jer govori o vrijednostima o kojima najmlađi naraštaj gotovo ništa ne zna. Nasuprot svijetu odraslih u kojem vladaju nesloga, pohlepa i uski osobni interesi, Pero i družba se stavljaju u službu općeg dobra.

Također s posebnom cijenom ulaznice od 20,00 kn uključena je i posljednja ovosezonska izvedba predstave ZVIŽDUK S BUKOVCA, 24. svibnja (četvrtak) u 9:45 h.

Dječji klasik Zvonimira Milčeca, priča o odrastanju i pustolovinama grupe dječaka s Bukovca. Giza, Truli, Dugi, Bimbo, Kanta i Rolo učenici su petog razreda koji su se prije svojih avantura uvijek sastajali na križanju Gornjeg Bukovca. Tu su i debeli trgovac Špoljarić, Gizina obitelj i stari razrednik Deščak, koji im je znao reći kako u životu sve treba znati, pa i zviždati, odaslavši tako antologijski zvižduk s nekog davnog Bukovca.

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Poklon bon

ROĐENDAN U ŽAR PTICI

Newsletter