Novosti

Od 1. veljače ulazak u GK Žar ptica uz COVID potvrdu

Dragi posjetitelji,

od 1. veljače ulazak u GK Žar ptica bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, negativnog testa na SARS-CoV-2 (može biti i brzi antigenski ne stariji od 48 sati) ili liječničke potvrde o preboljenju. Djeca do 16 godina ne moraju imati potvrdu. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Saznaj više

Objavljeno: 13.01.2022

40 godina Žar ptice

Gradsko kazalište Žar ptica sezonu 2021./2022. posvećuje 40. obljetnici djelovanja. U studenom 1981. godine registrirano je novo zagrebačko dječje kazalište – Teatar Žar ptica, sa sjedištem u staroj Vlaškoj – na čelu s prvim ravnateljem Tomicom Milanovskim.

Saznaj više

Objavljeno: 13.01.2022

COVID-19 informacije

Dragi posjetitelji Gradskog kazališta Žar ptica!

Nastavno na epidemiološku situaciju vezanu uz širenje SARS-CoV-2 virusa i bolesti COVID-19, obavještavamo Vas da smo pojačali higijenske i sigurnosne standarde u kazalištu.

Sukladno svim preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a s ciljem zaštite posjetitelja i djelatnika kazališta, molimo sve da se pridržavaju sljedećih uputa:

Saznaj više

Objavljeno: 13.01.2022

Premijera MALE FRIDE

17. prosinca u 18:30 h održat će se svečana premijera predstave MALA FRIDA, autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić. Nakon što je bila otkazana premijera u listopadu i sve naredne izvedbe, pred nama je novi datum.

Termine svih izvedbi pogledajte na našem rasporedu i osigurajte si ulaznice na vrijeme.

Saznaj više

Objavljeno: 10.12.2021

NAGRADE 21. NAJ, NAJ, NAJ FESTIVALA

Žiri u sastavu Marija Sekelez, Željka Turčinović i Tomislav Čadež, jednoglasno su odlučili o nagradama ovogodišnjeg online izdanja Naj, naj, naj festivala, koji se održavao od 26.11. do 30.11.

Nagrade pogledajte u nastavku.     

Zahvaljujemo svim sudionicima i čestitamo nagrađenima.

Hvala i publici koja je bila uz nas i u ovom, po prvi puta, online izdanju.

Saznaj više

Objavljeno: 01.12.2021

Miš u toću

Došli smo do kraja festivala na najljepši mogući način. Najbolja predstava za djecu u 2021. prema odluci žirija Nagrade hrvatskog glumišta MIŠ U TOĆU večeras samo za vas. Predstava je primjerena za dob 3+ i link je dostupan do 20 h.
Uživajte!

https://youtu.be/xMd3A4geShE

Saznaj više

Objavljeno: 30.11.2021

Caffe kraljevstvo

Predzadnji dan festivala vodi nas do Zadra. Tamošnje Kazalište lutaka ima predstavu CAFFE KRALJEVSTVO. S veseljem vas pozivamo da uživate u večerašnjoj predstavi koja je primjerena za dob 10+. Sve informacije potražite na našem webu.
Uživajte!

https://youtu.be/VnATVxSzH9A

Saznaj više

Objavljeno: 29.11.2021

Ratovi svjetova

Večeras vas očekuje pravi spektakl RadioTeatra Bajsić i prijatelja, radio-predstava katastrofe s pucanjem, pjevanjem i Marsovcima. (sci-fi): Ratovi svjetova! Autorica i redateljica predstave je Pavlica Bajsić, a izvode: Ivana Starčević (Milena Begović), Sven Medvešek (Fric Maramica i Oton Kučera) i Matija Antolić (Jakob Bunda i Blaž Konjski). Predstava je primjerena za dob 10 do 15 god, a sve informacije potražite na našoj stranici. Link je dostupan do 20 h. Uživajte!

https://youtu.be/_saB7hGXIB0

Saznaj više

Objavljeno: 28.11.2021

Patka, smrt i tulipan

Danas na rasporedu nalazi se predstava Umjetničke organizacije VRUM, Wolf Erlbruch: PATKA, SMRT I TULIPAN. Režija i koreografija: Sanja i Till Frühwald, Izvode: Petra Bokić (Tulipan), Dina Ekštajn (Smrt), Ana Mrak (Patka). Predstava je primjerena za dob 5+, a više o predstavi saznajte na našem webu. Link je dostupan do 13 h.
Uživajte!
https://youtu.be/Hdp9s5rtbns

Saznaj više

Objavljeno: 28.11.2021

ZBOG BOLESTI GLUMCA OTKAZUJEMO SUTRAŠNJU PREDSTAVU HOĆU – NEĆU. ZAMJENSKA PREDSTAVA BIT ĆE PUSTOLOVINE BARUNA MÜNCHAUSENA

Svi posjetitelji kojima odgovara promjena naslova vrijede im kupljene ulaznice, a svi koji žele povrat sredstava mogu se javiti na mail marketing@zar-ptica.hr ili na broj telefona 01/2347 227 od ponedjeljka.
Hvala na razumijevanju.

Saznaj više

Objavljeno: 27.11.2021

Program predstava

Prodaja ulaznica

Kontakt i kako do nas

Premijerna predstava

Newsletter